Пам’ять про загиблого захисника України Андрія Шахсінова увіковічнять у меморіальній таблиці на фасаді ліцею №16

15:57 26 Січня 2023

На фасаді Дрогобицького ліцею №16 імені Юрія Дрогобича встановлять меморіальну таблицю загиблому захиснику України, дрогобичанину Андрію Шахсінову.

Відповідне рішення підтримали депутати Дрогобицької міської ради під час чергового засідання сесії.

Ініціатива встановлення меморіальної таблиці загиблому захиснику України Андрію Шахсінову на фасаді його рідної школи, – Дрогобицького ліцею №16, належить секретарю Дрогобицької міської ради, захиснику України Оресту Каракевичу, який взяв на себе витрати з виготовлення, встановлення та відкриття пам’ятної таблиці.

Нагадаємо, дрогобичанин Андрій Шахсінов був хоробрим солдатом і достойним сином своєї країни. З перших днів російської агресії він добровільно став на захист України і боронив її від окупантів та сепаратистів в зоні АТО.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі дрогобичанин продовжував боротися за свободу та незалежність України. Разом з десантниками, він був там, де найважче та найнебезпечніше. Захисник України трагічно загинув 29 травня 2022 року, залишаючись вірним військовій присязі до останнього подиху.

На сайті петицій Офісу президента України триває збір підписів щодо присвоєння дрогобичанину почесного звання Герой України (посмертно). Підтримати петицію можна за посиланням.

Перейти до вмісту