Отримати адміністративні та соціальні послуги, вирішити питання оплати комунальних послуг можна буде в одному приміщенні

17:13 4 Серпня 2021

У Дрогобичі на вулиці Бориславській будують Центр надання адміністративних послуг «Документ-Сервіс». Спростити процедуру отримання максимального переліку адміністративних та соціальних послуг громадянам – мета будівництва такого Центру. Фахівців ЦНАПу, працівників різних структурних підрозділів виконкому міської ради та комунальних підприємств планують розмістити в одному приміщенні.

Наразі триває процедура визначення кількості необхідних робочих місць для структурних підрозділів. З цього приводу у середу, 4 серпня, відбулася нарада під головуванням заступника міського голови Володимира Коцюби.

Керівництвом міста прийнято рішення про спрощення процедури отримання послуг громадянами. Особливо це питання актуальне після утворення Дрогобицької територіальної громади. Ми повинні визначити чіткий перелік служб, які будуть надавати послуги у новому приміщенні і зробити так, щоб громадянам більше не доводилося оббивати пороги кабінетів, щоб отримати послугу чи довідку, – наголосив Володимир Коцюба.

Новий Центр планують відкрити до кінця року.

Нещодавно запрацювали віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАПу у дев’яти населених пунктах нашої територіальної громади, що значно наблизило послуги до наших мешканців. Наступним етапом у нас є завдання об’єднати всі послуги в одному приміщенні, в тому числі, послуги абонентвідділів комунальних підприємств. З цією метою сьогодні була проведена робоча нарада з керівництвом комунальних підприємств міста, пенсійного фонду, управління соцзахисту населення для визначення кількості робочих місць працівників служб в одному приміщенні, – прокоментувала керівниця ЦНАПу Оксана Тішина.

Перейти до вмісту