Особистий кабінет мешканця: швидка комунікація з місцевим самоврядуванням

14:33 11 Травня 2022

Дрогобич Смарт сіті – інформаційно-комунікаційна платформа, яка дає можливість мешканцям громади оперативно комунікувати з місцевим самоврядуванням. Для зручності, фахівцями відділу інформаційних технологій, аналізу та цифровізації розроблено «Кабінет мешканця» за допомогою якого мешканці громади можуть надіслати звернення до міської ради, подати запит на інформацію, записатися на прийом до посадовця, подати заявку на отримання житла, оцінити якість надання послуг, анонімно повідомити про корупцію чи неетичну поведінку посадовця, отримати соціальну послугу.

Для цього потрібно пройти реєстрацію з метою ідентифікації особи.

Функціонал Кабінету створено таким чином, що громадяни мають змогу відстежувати подані запити та звернення, графік запису на прийом до посадовця, отримувати сповіщення.

Комунікація з мешканцями – це основа роботи органу місцевого самоврядування. Ми дотримуємося політики прозорості та підзвітності. У час діджиталізації, нам важливо мінімізувати час процесу надання послуг громадянам. Кабінет мешканця – ефективний інструмент, який дає змогу отримати послуги онлайн. Тому наші фахівці постійно працюють над вдосконаленням системи Смарт сіті, враховуючи побажання мешканців. Ми завжди відкриті до діалогу, – зазначає начальник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Зеновій Квасній.

Нагадуємо, всі електронні сервіси системи Смарт сіті розміщено на головній сторінці Інтернет-порталу Дрогобицької міської ради у рубриці «Smart City».

Перейти до вмісту