Освіта Дрогобича готується до нового навчального року

13:52 16 Червня 2022

В умовах воєнного стану Відділ освіти Дрогобицької міської ради спільно з керівництвом навчальних закладів Дрогобицької територіальної громади активно вирішують питання щодо налагодження освітнього процесу для дітей в новому навчальному році.

Відтак, 15 червня, відбулась нарада керівників закладів освіти за участю заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрія Ковча.

На нараді обговорили організаційні заходи з метою створення безпечних умов до початку навчального року в очному форматі. Мова йшла як про безпеку під час повітряних тривог, так і загальну безпеку освітнього процесу.

Перш за все, для цього рекомендовано провести переселення ВПО зі шкіл, для того, щоб почати навчальний рік в очному режимі. Наступним питанням порядку денного було облаштування укриттів відповідно до рекомендацій ДСНС.

Також на нараді було вирішено у разі погіршення воєнної ситуації в країні  організувати повноцінне дистанційне навчання на єдиній платформі, визначити дні і заходи очного формату для соціалізації дітей та розробити програму патріотичного виховання.

Під кінець наради освітяни вирішили провести нагородження випускників 11-х класів золотими та срібними медалями 28 червня у театрі імені Юрія Дрогобича.

Перейти до вмісту