Оприлюднено переможців програми з відбору соціально-культурних проєктів «60 на 40»

12:59 18 Серпня 2021

Управління інвестицій та економічного розвитку повідомило про результати засідання конкурсної комісії з відбору соціально-культурних проєктів на співфінансування у межах міської програми «60 на 40». На участь у конкурсі було подано дев’ятнадцять проєктів. Відповідно до рішення комісії відібрано дев’ять проєктів:

1. Капітальний ремонт(заміна віконних блоків) в житлових будинках по вул. Самбірська 60/1, 60/2 м. Дрогобич, Львівська обл.

2. Будівництво дитячого майданчика в селі Лішня Дрогобицького району Львівської області.

3. Придбання обладнання для хірургічно-травматологічного відділення КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР по вул. Січових Стрільців, 22, м. Дрогобич.

4. Капітальний ремонт (заміна віконних блоків) в житлових будинках по вул. Стуса №42, №42/3, №4а, №40/1 у м. Дрогобич, Львівська обл., ОСББ “Стуса-4”.

5. Капітальний ремонт даху житлового будинку ОСББ “Граніт” на вул. Сагайдачного, 41/1 у м. Дрогобичі Львівської обл.

6. Закупівля медичного обладнання (звукоізольована (аудіометрична) кабіна для аудіометричного обстеження PRO 28F).

7. Капітальний ремонт прилеглої території (благоустрій) ЗДО №20 “Верховинка” на вул. В. Великого,60 у м. Дрогобич Львівської обл.”.

8. Придбання, монтаж та встановлення системи відеоспостереження у м. Стебник Львівської області.

9. Капітальний ремонт зони дозвілля та відпочинку на вул. Вендзиловича у м. Дрогобич.

На розгляд засідання сесії Дрогобицької міської ради, яке відбудеться 9 вересня, виносять проєкт рішення про розподіл коштів відповідно до сум, заявлених у поданих проєктах. Нагадаємо, на міську програму «60 на 40» передбачено один мільйон гривень з місцевого бюджету. Також у міськраді не виключають, що можливе додаткове виділення коштів для реалізації Програми та дофінансування решти проєктів.

Мета Програми – сприяти сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні через підтримку та співфінансування громадських ініціатив Дрогобицької міської територіальної громади.

Завдання Програми:
-впровадження мікропроектів, метою яких є вирішення найбільш актуальних проблем Дрогобицької міської територіальної громади,
– залучення коштів місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством України,
– об’єднання ресурсів громадськості, органів місцевого самоврядування та інших джерел для вирішення соціально важливих проблем громад загалом,
– сприяння поширенню підходу до управління сталого розвитку, орієнтованого на громаду,
– покращення матеріального стану об’єктів соціально – культурного призначення.

Перейти до вмісту