Оперативна інформація Міжрегіонального координаційного штабу з протидії коронавірусу на Дрогобиччині станом на 10:00 28 березня

10:29 28 Березня 2020

Станом на 10:00 28 березня за останню добу на Дрогобиччині не зафіксовано нових випадків госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус.

Госпіталізовані з підозрою на коронавірус:
Дрогобич – 0
Стебник – 0
Борислав – 0
Трускавець – 0
Меденицька ОТГ – 0
Дрогобицький район – 0

Нагадуємо, станом на 10 годину 27 березня з Дрогобича з підозрою на коронавірус госпіталізовано жінку, а з Борислава – чоловіка.

За весь період з Дрогобича з підозрою на коронавірус було госпіталізовано 7 осіб та одну особу з Борислава. На разі жоден випадок не підтвердений. Тих, у кого за результатами аналізів діагноз коронавірусу не підтвердився, вже відпустили додому.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 особи. У трьох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Дві особи знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 162 людини.

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 28 березня в Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 93 нові випадки.

У Міністерстві охорони здоров’я повідомляють, що станом на сьогодні більше 50% українців, які інфікувалися коронавірусом і в яких розвинулися симптоми захворювання COVID-19, – це люди віком від 18 до 49 років.

Це свідчить про те, що старша вікова група населення України більше прислухається до рекомендацій МОЗ України щодо запобіжних заходів від інфікування на COVID-19, дотримується карантину та обмежує свою мобільність. Водночас особи віком від 18 до 49 років досі зневажливо ставляться до загрозливої ситуації.

Залишайтеся вдома, щоб вберегти себе та рідних!

Перейти до вмісту