Оперативна інформація Міжрегіонального координаційного штабу з протидії коронавірусу на Дрогобиччині станом на 10:00 1 квітня

10:11 1 Квітня 2020

Станом на 10:00 1 квітня за останню добу на Дрогобиччині не зафіксовано нових випадків госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус.

Госпіталізовані з підозрою на коронавірус з Дрогобиччини:
Дрогобич – 0
Стебник – 0
Борислав – 0
Трускавець – 0
Меденицька ОТГ – 0
Дрогобицький район – 0

У бориславчанина, якого госпіталізували 26 березня, РНК вірусу SARS-COV-2 не виявлено.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 89 осіб. У семи пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 44 особи.

На самоізоляції знаходяться 114 осіб. За увесь час виписано – 87 пацієнтів. Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 4- х пацієнтів важкий. Один пацієнт на апараті ШВЛ.

В Україні зафіксовано 669 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Офіційно зареєстровано вже 17 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Загалом 10 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 станом на 31 березня у світі становить 826 250 осіб.

Закликаємо серйозно ставтеся до карантинних заходів у своєму місті!

Станьте прикладом для рідних під час спалаху коронавірусної інфекції, дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм, піклуйтеся про близьких та будьте відповідальними. Якщо ви за нагальної потреби опинились у місцях масового скупчення, обов’язково тримайте дистанцію з іншими людьми – не меншу за 1,5 метра. Але краще залишайтеся вдома та будьте здорові!

Перейти до вмісту