Опалювальний сезон у Дрогобицькій громаді завершать вже завтра

8:42 12 Квітня 2023

Опалювальний сезон 2022-2023 років планували завершити у кінці березня. Однак, через погіршення погодних умов, його довелося продовжити. Неоднозначності ситуації додала відсутність лімітів на квітень, що призвело до споживання газу КП «Дрогобичтеплоенерго» у квітні за комерційним тарифом. Щодня таке споживання газу завдає значних фінансових збитків підприємству. Про це інформував керівник комунального підприємства Ігор Хом’як.

Головним критерієм до завершення опалювального сезону є температурні показники – наголошують в КП «Дрогобичтеплоенерго». Якщо впродовж трьох днів середньодобова температура не нижча за +8 градусів – опалювальний сезон можна та слід завершувати.

Отож, відповідно до чинного законодавства та розпорядження міського голови від 11 квітня 2023 р. № 217-р, 13 квітня 2023 року опалювальний сезон у Дрогобицькій територіальній громаді завершать, за винятком котельні на вул. Сахарова, 2А в м. Дрогобичі.

Відповідно, опалення буде припинено у приватних оселях та комунальних закладах на території громади. Всі системи переведуть у режим консервації до наступного опалювального сезону.

Перейти до вмісту