Озеленення міста: у Дільниці зеленого господарства можна безкоштовно отримати саджанці для висадки на прибудинкових територіях

11:38 17 Березня 2023

Дільниця зеленого господарства КП «Служба муніципального управління» продовжує проводити заходи з озеленення міста та території громади і систематично ініціює висадку в мікрорайонах Дрогобича молодих зелених насаджень.

У Дільниці наголошують — комунальники завжди радо вітають ініціативи мешканців та організацій, які хочуть долучитись до озеленення міста та готові надати для висадки нові саджанці дерев. Окрім цього, в місті можна висадити іменне дерево або ж замовити послугу кронування чи повідомити про наявну проблему в громаді.

Наразі Дільниця зеленого господарства має в наявності саджанці таких дерев, як дуб, ясен, клен, явір, липи, сумах оцтовий.

Мешканці міста та ОСББ можуть безкоштовно отримати саджанці дерев та висадити їх на своїй прибудинкові території.

Всі, хто бажає отримати саджанці дерев та озеленити свою територію можуть звертатись до нас у Дільницю зеленого господарства. Ми видаємо саджанці абсолютно безкоштовно, але вимагаємо звіт про виконану роботу. Також у нас можна замовити послугу висадки іменного дерева. Його можна подарувати дитині чи присвятити будь-якій дорогій людині і водночас зробити добру справу для міста — поповнити красивим зеленим насадженням, — прокоментувала керівниця Дільниці зеленого господарства Наталія Пилипів.

У Дільницю зеленого господарства «СМУ» можна звертатись за номерами телефонів: 3-71-25, 3-79-27, 067-313-18-76 (Наталія Пилипів)

Перейти до вмісту