Одягни дерево по-зимовому! – учні навчальних закладів Дрогобицької громади прикрасили дерева на площі Ринок

12:55 16 Грудня 2021

Відділ сім’ї та молоді Дрогобицької міської ради організував акцію – «Одягни дерево по-зимовому». Представники молодіжної ради, учні шкіл та коледжів Дрогобицької громади зв’язали різнобарвні шарфи та задекорували ними стовбури дерев, що ростуть на площі Ринок.

Сьогодні, 16 грудня, учасники акції зібрались разом на центральній площі міста, після чого представники кожного навчального закладу взялись за прикрашання стовбурів дерев в’язаними виробами. Загалом школярі підготували для акції 32 шарфи – до акції долучились практично всі школи нашої громади.

Були й рекордсмени. Наприклад гімназія №10 зв’язала найдовший шарф, ним прикрасили стовбур ялини, що росте поруч з будівлею Ратуші. Цікаві та кольорові шарфики підготували як дрогобицькі школи, так і школи сіл нашої громади. Подекуди дерева не просто одягнули, а ще й прикрасили різдвяно-новорічним декором.

Мета акції – об’єднати школярів у здоровому азарті та внести побільше кольору та позитиву в життя, прикрасивши наше місто до свят, – наголосила начальниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

 

Перейти до вмісту