Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП «Дрогобицька міська лікарня № 3»

13:46 16 Січня 2020

Дрогобицька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня № 3» Дрогобицької міської ради», яке розташоване за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 67.

З інформацією щодо основних напрямків діяльності, завдань, структури, річного звіту про діяльність та Статуту Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради  можна ознайомити на офіційній сторінці Дрогобицької міської ради у розділі КНП охорони здоров’я.

Основні вимоги до претендента на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня №3» Дрогобицької міської ради: громадянство України, вільне володіння українською мовою, вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я», стаж роботи на керівних посадах 5 років.

Перелік документів, що надаються претендентами для участі у конкурсі:

– письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою, згідно з Додатком 1 до Порядку;

  • копії документів про освіту; науковий ступінь, вчене звання, спеціалізацію, підвищення кваліфікації;
  • ксерокопію паспорта громадянина України або документа, що надається громадянинові України у зв’язку з втратою паспорта;
  • копію ідентифікаційного податкового номеру (за наявності);
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  • згоду на обробку персональних даний згідно з Додатком 2 до Порядку;
  • резюме у довільній формі;
  • автобіографію;
  • конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;
  • довідку МВС про відсутність судимості;
  • медичні довідки про стан здоров’я; щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ

– попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з Додатком 3 до Порядку;

– заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно з Додатком 4 до Порядку;

– підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого ч.3 ст. 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов праці надається відділом кадрів додатково.

Дата початку приймання документів:  17 січня 2020 року.

Зазначені вище документи подаються упродовж 15 календарних днів з дня оголошення конкурсу з 17 січня 2020 року по 31 січня 2020 року (включно) за адресою: м. Дрогобич,  пл. Ринок, 1, каб. 211.

Розгляд комісією заяв претендентів і доданих до них документів – відбудеться 03 лютого 2020 року о 10.40 за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 212.

Дата проведення конкурсу: 06 лютого 2020 року.

Місце проведення: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб.212  .

Довідки за телефоном. тел. 37168.

Перейти до вмісту