Оголошується конкурс з відбору експертів для проведення експертної оцінки земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна, що підлягає продажу у власність

8:44 8 Липня 2020

Конкурсна комісія з відбору осіб,
яким надаватимуться повноваження
на проведення експертної грошової оцінки
земельних ділянок

на підставі рішення сесії міської ради від 31 березня 2016 р. «Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження положення «Про умови і порядок проведення конкурсів з відбору осіб, яким надаватимуться повноваження на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, виконання робіт із виготовлення технічної документації для продажу у власність земельних ділянок на земельних торгах та передачі їх в оренду на умовах конкурсу», оголошує конкурс з відбору експертів для проведення експертної оцінки земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна, що підлягає продажу у власність:

1. земельна ділянка площею 1788 кв. м. на вул. Стрийській, 266, кадастровий номер 4610600000:01:075:0041, для розміщення та експлуатації основних. підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
2. земельна ділянка площею 320 кв. м. на вул. Трускавецькій, 25А, кадастровий номер 4610600000:01:007:0299, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості земельної ділянки, яка підлягає продажу фізичній (юридичній) особі – СПД під об’єктом нерухомого майна, що є у її власності.

До участі в конкурсі допускаються фізичні особи – підприємці та юридичні особи, діяльність яких у сфері послуг із проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок передбачена установчими документами та (або) є основним видом діяльності та які подали на розгляд комісії повний пакет документів.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Дрогобицької міської ради заяву на участь у конкурсі на кожний об’єкт окремо.

До заяви додаються:
– виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засвідчену нотаріально;
– копії установчих документів претендента (для юридичної особи), засвідчені в установленому порядку;
– копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки земель та підписання звіту, завірені їхніми особистими підписами (у разі залучення);
– конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (якщо це не визначено умовами Конкурсу) (подаються додатково у запечатаному конверті).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за 3 робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу.
Суб’єкт оціночної діяльності несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів.
Конкурс провести о 10 год.00 хв. « 24 » липня 2020 року за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 322.

Конкурсну документацію необхідно подати не пізніше ніж за 3 робочі дні до дати проведення конкурсу за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1.

Конкурсна комісія

Перейти до вмісту