Оголошення про формування складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на пасажирських автобусних маршрутах, що не виходять за межі міста Дрогобича

9:32 28 Жовтня 2020

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради повідомляє про формування нового складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на пасажирських автобусних маршрутах, що не виходять за межі міста Дрогобича.

Громадські організації, діяльність яких пов’язана з автомобільним транспортом, та які не є представниками суб’єктів господарювання – автомобільних перевізників, які є перевізниками претендентами або які провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси окремих автомобільних перевізників, можуть подати пропозиції про включення їх у склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі.

Пропозиції про включення у склад конкурсного комітету подавати у відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 214 до 17:00 5 листопада 2020 року.

З запитаннями та зауваженнями звертатися у відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради за вищевказаною адресою або за телефоном: (03244) 2-25-69 та на електронну адресу: [email protected].

Відділ економіки

Перейти до вмісту