Оголошення про передачу в оренду в електронній торговій системі Прозорро.Продажі об’єкту комунального нерухомого майна

11:24 24 Вересня 2021

Оголошення про передачу в оренду в електронній торговій системі Прозорро.Продажі об»єкту комунального нерухомого майна-

½ частини водонапірної башти літ. «Д-1» за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, буд. 127/11, пл. 11,6 м. кв.

 

Майно передається в оренду на підставі:

  1. Закону України “Про оренду державного та комунального майна” №157 від 03.10.2019 р. (далі по тексту – Закон №157)
  2. Постанови Кабінету Міністрів УкраїниДеякі питання оренди державного та комунального майна” №483 від 03.06.2020 р. (далі по тексту – Постанова №483 та Порядок)

 

Назва об’єкта Водонапірна башта літ «Д-1» за адресою:Львівська обл, м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, буд. 127/11  
Орендодавець (назва, код ЄДРПОУ, місцезнаходження, контактна особа, контактний тел та електронна пошта) Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, ЄДРПОУ 44172846, Контактна особа – Яцишин О.Є., orenda@drohobychrada.gov.ua

+380988083267, адреса – 82100, Україна, Львівська область, м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 321

 
Балансоутримувач (назва, код ЄДРПОУ, місцезнаходження, контактна особа, контактний тел та електронна пошта) Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, ЄДРПОУ 44172846, Контактна особа – Яцишин О.Є., orenda@drohobychrada.gov.ua

+380988083267, адреса – 82100, Україна, Львівська область, м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 321

 
Контактні дані (номер телефону і адреса електронної пошти) працівника балансоутримувача/орендодавця, відповідального за ознайомлення заінтересованих осіб з об’єктом оренди, із зазначенням адреси, на яку протягом робочого часу такі особи можуть звертатися із заявами про ознайомлення з об’єктом, час і місце проведення огляду об’єкта. Контактна особа – Яцишин О. Є., +380988083267

olex_a_ndra@ukr.net,

адреса – 82100, Україна, Львівська область, м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 321

 
Інформація про об’єкт оренди
Тип Переліку, до якого включено об’єкт оренди Перелік першого типу  
Вартість об’єкта Залишкова вартість 887 046,5 грн., без ПДВ  
Тип об’єкта Нерухоме майно  
Строк оренди / графік використання об’єкта 4 роки 11 місяців  
Чи передбачається можливість передачі об’єкта в суборенду. Без права передачі в суборенду.  
Фотографічні матеріали (наявні / відсутні) Додаються  
Площа об’єкта 11,6 м. кв.  
Інформація про арешти майна / застави Не перебуває під арештом/заставою  
Характеристика об’єкта оренди. Водонапірна башта, літ. «Д-1». Рік побудови-1980, висота 32,2 м., площа забудови-21,0 м. кв. Фундамент-бутобетон, стіни-цегла, підлога-бетон.

Функціональне призначення-розміщення базової станції мобільного зв»язку.

 
Технічний стан об’єкта

інформація про потужність електромережі і забезпечення об’єкта комунікаціями

Технічний стан – задовільний.

Електропостачання присутнє.

 
Поверховий план об’єкта. Додається.  
Інформація про те, що об’єктом оренди є пам’ятка культурної спадщини . Не є пам»яткою культурної спадщини.  
Інформація про стан реєстрації права територіальної громади на об’єкт оренди відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”  Реєстраційний номер свідоцтва про право власності на нерухоме майно 36404328 від 11.04.2012 р.  
Інформація про наявність окремих особових рахунків на об’єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг Договори не укладались  
Інформація про цільове призначення об’єкта оренди Розміщення базової станції мобільного зв»язку  
Інформація про аукціон 
Вид аукціону Аукціон / аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків / аукціон  за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій  
Час і місце проведення аукціону Аукціон в електронній формі буде проведено 18.10. 2021 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Електронний аукціон відбувається в електронній торговій системі Прозорро.Продажі через авторизовані електронні майданчики.

 
Час проведення аукціону Дата та час аукціону визначені умовами оголошення на електронному майданчику.  
Кінцевий строк для подання пропозицій Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 19:30 до 20:30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.  
Стартова орендна плата для першого аукціону 8870,46 грн.  
Період прийому пропозицій для першого аукціону Період між аукціоном з умовами та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 21 календарний день від дати аукціону.

 

 
Стартова орендна плата для повторного аукціону зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків 4435,23 грн.  
Період прийому пропозицій для повторного аукціону із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків Період між аукціоном з умовами та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 21 календарний день від дати аукціону.

 

 
Стартова орендна плата для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій 4435, 23 грн.  
Період прийому пропозицій для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій Період між аукціоном з умовами та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 21 календарний день від дати аукціону.

 

 
Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій 5 кроків.  
Інформація про нарахування / врахування ПДВ в стартовій орендній платі (враховано / нараховується до орендної плати за результатами аукціону) Не врахувано ПДВ в стартовій орендній платі.  
Розмір кроку аукціону 88,70 грн.  
Розмір гарантійного внеску 17740,92 грн.  
Розмір реєстраційного внеску 600 грн.  
Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків потенційних орендарів та проведення переможцями аукціонів розрахунків за орендовані об’єкти ГУК Львів/Дрогобицька тг 00000000

р/р UA488201720355169004001178833 в

Казначейство України.

ЄДРПОУ 44172846

 

 
Додаткові умови оренди
  1. Переможець аукціону зобов»язаний відшкодувати вартість виготовлення експертної оцінки.
  2. Орендар самостійно сплачує за послуги з прибирання території, за комунальні послуги, вивіз сміття та інші послуги.
  3.  Орендар зобов’язаний застрахувати орендоване майно не менше, ніж на його  вартість на підставі висновку про вартість майна;
 
Додаткова інформація Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

 

 

Перейти до вмісту