Оголошення конкурсної комісії з питань підготовки та проведення інвестиційних конкурсів

17:37 12 Серпня 2021

Відповідно до рішення конкурсної комісії з питань підготовки та проведення інвестиційних конкурсів (протокол №1 від 10 серпня 2021 року), оголошується конкурс інвестиційних проектів на укладення інвестиційного договору,  з метою визначення інвестора для будівництва багатоквартирного житлового будинку на земельну ділянку кадастровий номер 4610600000:01:007:0197 на вул. Шашкевича, 9/2 площею 0,3102 га. для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Організатор конкурсу – Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.

Інформація про об’єкт інвестування:

земельна ділянка площею 0,3102 га. кадастровий номер 4610600000:01:007:0197, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ -02.03), знаходиться в межах населеного пункту м. Дрогобича на вул. Шашкевича, 9/2 в зоні змішаної забудови (садибної та квартирної до 3-х поверхів, допустимі види забудови та іншого використання земельних ділянок – …багатоквартирні житлові будинки до 6-ти поверхів…), в межах червоної лінії (орієнтовно 15 м. з боку від вулиці). На земельній ділянці знаходяться нежитлові будівлі, які відповідно до рішення Дрогобицької міської ради від 22.02.2018 р. №1099 «Про надання дозволу на знесення будівель та споруд», підлягають знесенню. Обмежень у використанні та наявних земельних сервітутів на земельній ділянці відповідно до переліку від 07.03.2018 р. немає.

Умови для укладення інвестиційного договору:

  1. обов’язок переможця облаштувати та здійснити благоустрій території навколо об’єкту;
  2. обов’язок  проведення за кошти  інвестора  демонтажу нежитлових

будівель на вул. Шашкевича, 9/2 та Шашкевича, 9/3.

  1. передати  безоплатно у власність територіальної громади не менше 4 % житла в новозведеному на об’єкті інвестування будинку.

Основні критерії для визначення переможця – найбільш соціально та економічно вигідний для територіальної громади проект.

Конкурсну документацію можна одержати в Організатора конкурсу за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 321, Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з понеділка від 08.00 до 17.00 год. та в п’ятницю з 08.00 год. до 15.45 год.

Відкриття конкурсних пропозицій відбудеться о 10 год.00 хв. «27 » серпня  2021 року за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 212.

Для одержання додаткової інформації звертатись до Організатора конкурсу.

Конкурсні пропозиції приймаються з дня публікації цього оголошення до 26 серпня 2021 р. до 16.00 год.

Вимоги до документів:

Учасник може подати тільки одну конкурсну пропозицію. До складу конкурсної пропозиції входить: заява на участь в конкурсі встановленого зразка, документи, які додаються до заяви, пропозиції учасника конкурсу, які повинні відповідати умовам конкурсу, додаткові відомості, які учасник вважає за необхідне повідомити або які вимагає конкурсна комісія для уточнення інформації.. Документи, які додаються до заяви: копія належним чином засвідчених установчих документів (для фізичних осіб – підприємців – витягу з ЄДРПОУ), повний витяг з ЄДРПОУ, належним чином засвідчені копії документів з їх перекладом про реєстрацію юридичної особи для нерезидента, засвідчена належним чином копія фінансової звітності СПД за останні 3 роки та звітний період, оригінал чи копія довідки про не визнання учасника банкрутом та відсутності проти нього порушеної справи про банкрутство, копії паспортів уповноважених осіб учасників, відомості про наявність досвіду та можливостей фінансового та організаційного забезпечення реалізації проекту, квитанція про сплату реєстраційного збору, інші документи, які подаються учасником за бажанням.

Власні пропозиції учасника щодо умов інвестиційного договору  та реалізації інвестиційного проекту подаються окремо в запечатаному конверті.

Заява та інші документи подаються в конвертах письмово, в прошитій формі, пронумеровані та скріплені печаткою (за наявності).

Перейти до вмісту