ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

10 Лютого 8:39

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: виконавчий комітет Дрогобицької міської ради; 82100, Львівська обл., м. Дрогобич, пл. Ринок, 1.; код за ЄДРПОУ – 26307196.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «09310000-5 Електрична енергія».

Ідентифікатор закупівлі: – UA-2021-02-10-002700-c

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері послуг з постачання електричної енергії.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення в межах передбачених кошторисом виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для організації закупівлі комунальних послуг на 2021 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 683 060,00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована виходячи із загальної кількості кіловат електричної енергії та тарифів на послуги з постачання електричної енергії у попередніх роках та її вартості у постачальника «останньої надії».

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Ціна (тариф) за одиницю товару (1кВт*год електричної енергії) ґрунтується на всіх фактичних складових ціни електроенергії та включає в себе: – закупівельну ціну/середньозакупівельну ціну електричної енергії на відповідному ринку; – тариф, встановлений Регулятором для оператора системи передачі за передачу електричної енергії; – націнку постачальника за послуги з постачання електричної енергії; – витрати на сплату податків і зборів (обов’язкових платежів) та інших платежів, усі інші витрати, необхідні для належної поставки електричної енергії.

Процедура закупівлі: переговорна процедура (скорочена).

Перейти до вмісту