Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного фінансування, очікуваної вартості предмета закупівлі.

14 Листопада 10:26

Для проведення модернізації місцевої системи оповіщення та заміни аналогових блоків управління на електронні блоки управління необхідно провести закупівлю: Електронні блоки керування промисловими електромеханічними сиренами для підключення їх до автоматизованої системи централізованого оповіщення (БКСЕ) (або еквівалент) (ДК 021:2015 – 31710000-6 – Електронне обладнання)

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері, а також для забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради сучасною технікою, заміни зношеного та застарілого обладнання.

Річним планом закупівель на 2022 рік передбачено зазначену закупівлю на очікувану суму 111 000,00 гривень. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: в межах затверджених бюджетних призначень, а також був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «ProZorro».

Перейти до вмісту