Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного фінансування, очікуваної вартості предмета закупівлі.

25 Листопада 15:31

Для безперебійної та якісної роботи критичних інформаційних систем виконавчого комітету Дрогобицької міської ради необхідно забезпечити перехід на швидкісну та відмовостійку серверну інфраструктуру та невідкладно провести відповідну модернізацію і провести закупівлю: ДК 021:2015 – 48821000-9 – Мережеві сервери (сервер) (або еквівалент)).

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері, а також для забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради сучасною технікою, з метою надання можливості виконання посадових обов’язків, заміни зношеного та застарілого обладнання.

Річним планом закупівель на 2022 рік передбачено зазначену закупівлю на очікувану суму 200 000,00 гривень. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: в межах затверджених бюджетних призначень, а також був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «ProZorro».

Перейти до вмісту