Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмет закупівлі

9:29 26 Вересня 2022

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмет закупівлі (відповідно до Постанови КМУ від 11.10.16 №710 «Про ефективне використання державних коштів» зі змінами)

Назва предмету закупівлі: Постачання теплової енергії. Показник національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» –  09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція .

Інформація про замовника торгів: пл.Ринок,1,м.Дрогобич, Львівська обл., 82100.

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: м.Дрогобич, вул.Самбірська,76

Процедура закупівлі: відкриті торги

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-26-006887-a

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 169 405,00 грн з ПДВ.

Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована виходячи із загальної площі приміщень, яку необхідно отопити, фактичного обсягу спожитої теплової енергії у попередніх роках та тарифу на теплову енергію.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмету закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог Законів України «про теплопостачання», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», Правил користування тепловою енергією, Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж та інших нормативних документів, що регулюють відносини сторін з приводу теплопостачання.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2022 рік.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», обрано метод розрахунку очікуваної вартості товару/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів:

Очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів (відповідно до постанов, наказів, інших нормативно-правових актів органів державної влади, уповноважених на здійснення державного регулювання цін у відповідній сфері), визначається як добуток необхідного обсягу товарів/послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом, що розраховується за такою формулою:

ОВрег=V*тар,

Де, ОВрег – очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів;

V- кількість(обсяг) товару/послуги, що закуповується;

Цтар – ціна (тариф) за одиницю товару/послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом.

Очікуване споживання 41,82 Гкал. Тариф на одиницю 4050,0 грн/Гкал, з ПДВ. Загальна вартість предмету закупівлі на 2022 складає 41,82*4050,0=169 371,00 грн.з ПДВ

Перейти до вмісту