Об’єкт “Центр надання адміністративних послуг «Документ-Сервіс»” планують здати в експлуатацію до кінця року

18:05 20 Липня 2021

Будівництво нового Центру надання адміністративних послуг «Документ-Сервіс» у Дрогобичі відбувається згідно з планом. Хід виконання робіт перевірили заступник голови ЛОДА Андрій Годик, народний депутат Орест Саламаха, начальник Департаменту економічної політики ЛОДА Степан Куйбіда, голова РДА Степан Кулиняк та міський голова Тарас Кучма. Разом з міським головою були присутні його заступники – Володимир Коцюба та Андрій Ковч.

Начальник КП “УКБ” Василь Бохонок повідомив, що об’єкт планують здати в експлуатацію до кінця року, затримок з фінансуванням нема, роботи виконують згідно з планом.

Нагадаємо, фінансування проєкту відбувається у межах програми “Велике Будівництво” за кошти ДФРР та місцевого бюджету. Загальна вартість проекту становить понад 33 млн гривень.

Зі свого боку Тарас Кучма запевнив посадовців, що докладне максимальних зусиль, щоб всі зобов’язання, які взяло на себе місцеве самоврядування, були виконані вчасно. У підсумку громада отримає сучасний Центр надання адміністративних послуг за принципом “єдиного вікна”.

Перейти до вмісту