ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

15:41 1 Лютого 2023

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Предмет закупівлі: Код ДК 021:2015 – 92210000-6 – Послуги радіомовлення (створення та розміщення інформаційної продукції на проводовому радіо)

 

UA-2023-02-01-002576-a

 

Очікувана вартість закупівлі: 135 000,00  грн. (Сто тридцять п’ять тисяч  грн. 00 коп.) з ПДВ

  

Обґрунтування доцільності закупівлі: Відповідно до службової записки начальника відділу цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради про проведення закупівлі послуг зі створення та розміщення інформаційної продукції на проводовому радіо № 7 від 27 січня 2023 року за наявною потребою та відповідно до Програми для належного виконання функцій у своїй галузі діяльності.

Загальний обсяг закупівлі сформований виходячи з потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання та обсягу фінансування.

Деталі по закупівлі:

Основним предметом закупівлі є прямі ефіри, радіопослуги для висвітлення діяльності Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, міської ради, посадових осіб та депутатів міської ради з використанням великого масиву спеціальних рубрик та жанрів подачі інформаційно – тематичних радіо-випусків. Збирання оперативної інформації, створення, поширення, використання і зберігання інформації про діяльність Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, міської ради, посадових осіб та депутатів міської ради.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При розрахунку очікуваної вартості закупівлі Замовник керувався Наказом Мінекономіки від 18 лютого 2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» та відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». Використовуючи метод визначення очікуваної вартості при моніторингу ринкових цін. Вартість закупівлі врахувавши аналіз та коливання ринкових цін та розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби цього типу товару та визначений у кошторисі на 2023 рік. Закупівля оголошена на 135000,00 грн.

Перейти до вмісту