Новорічно-Різдвяні свята очима юних митців. У КОЦі відкрили виставку художніх робіт

12:28 21 Грудня 2020

Коли? – 19 грудня 2020 року – 15 лютого 2021 року
Де? – Мистецька галерея Культурно-освітнього центру імені Івана Франка

У День Святого Миколая у Кульутрно-освітньому центрі імені Івана Франка відкрили мистецьку виставку «Новорічно-Різдвяна Феєрія». Особливість цієї виставки – художні полотна та мистецькі експонати, над якими працювали вихованці Дитячої художньої школи.

З дотримання карантинних норм урочисте відкриття виставки провели у суботу, 19 грудня.

Ініціатором цього заходу виступив директор Дитячої художньої школи Ігор Шимко.

Унікальність робіт та майстерність учнів у своїх виступах відзначили міський голова Дрогобича Тарас Кучма, заступниця начальника відділу культури та мистецтв Галина Клепач, Керівниця Культурно-освітнього центру Марія Супрун, викладач художньої школи Леся Сікора та інші.

Ділилися враженнями від своєї праці й самі виконавці робіт. Охочим оглянути виставку цікаво буде побачити креативні ялинки, скульптури з металу та глини, полотна різної техніки виконання.

Оскільки захід відбувався у День Святого Миколая, то подарунками і гостинцями дітей та присутніх привітав голова громади Тарас Кучма.

«Різдво – найбільша подія у християнському світі. Сьогодні ми перебуваємо в часі карантину, але ми навчилися жити в цих умовах. Ми продовжуємо творити, а головне – розвивати культуру і мистецтво. Унікальність цієї виставки полягає в тому, що все, що ми бачимо – зроблено дітьми. Закликаю кожного взяти своїх близьких, дітей, онуків і завітати на цю виставку», – прокоментував Тарас Кучма.

В ході заходу відзначили й самих митців. Загалом над виставкою трудилися 70 дітей.

Родзинкою відкриття виставки був виступ вихованців Дитячої музичної школи, яку очолює Роман Кіца.

За словами керівниці КОЦу Марії Супрун, виставка художніх робіт буде тривати до 15 лютого. Для діток вхід безкоштовно, а вартість квитка для дорослого – 30 гривень.

Перейти до вмісту