Новий ЦНАП у Дрогобичі планують відкрити до кінця року

16:44 10 Серпня 2021

10 серпня відбулася робоча зустріч керівництва міста із підрядником та замовником робіт нового Центру надання адміністративних послуг, що постає на вулиці Бориславській. ЦНАП діятиме у форматі «Прозорого офісу» та акумулюватиме в собі повний спектр надання необхідних для мешканців територіальної громади послуг.

За проектом, на 1-му поверсі сучасної споруди буде розташовано рецепцію та зал очікування з дитячою зоною, зал обслуговування абонентів (фронт-офіс), громадську приймальню (бек-офіс), систему електронної черги. На 2-у поверсі розмістять два конференцзали, зал для коворкінгу та технічні приміщення.

Як повідомив замовник будівельних робіт, керівник КП «Управління капітального будівництва» Василь Бохонок, станом на початок серпня підрядник ТОВ «Роял інвест» проводить такі роботи – внутрішнє опалення, встановлено електричну проводку, систему пожежної сигналізації, паралельно ведуться роботи по покрівлі ЦНАПУ тощо. В найближчому часі підрядник приступить до оздоблювальних та фасадних робіт споруди.

Сам проект доволі технічно насичений тож підрядник старається виконувати всі роботи паралельно. Загалом будівництво ЦНАПУ у Дрогобичі відбувається за кошти ДФРР. Із державного бюджету на це скеровано 20 млн. грн., із місцевого – 5 млн.грн, – прокоментував Василь Бохонок.

Відтак, міський голова Дрогобича Тарас Кучма, перший заступник Ігор Герман та заступник Володимир Коцюба оглянули новобудову та особисто поспілкувалися із представниками підрядної організації. Тарас Кучма поставив вимогу підряднику, щоб об’єкт був зданий в експлуатацію до кінця жовтня. Усі передумови для цього є – підкресли голова.

Дуже важливо, щоб наша громада отримувала якісні адміністративні послуги в одному місці, а не ходили по різних установах за необхідними довідками і тратила час. У ЦНАПІ все діятиме так, що людина приходить сюди, залишає заяву, а все решта це вже клопоти чиновників, які готуватимуть на отриману заявку необхідні довідки і комунікуватимуть між собою, – наголосив Тарас Кучма.

ЦНАП відповідатиме вимогам інклюзивності, тут перебачать безперешкодний доступ з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Загалом запуск ЦНАПу дозволить створити кілька десятків нових робочих місць.

Перейти до вмісту