Новий офіс з надання адмінпослуг «Дія Центр» у Дрогобичі відкриють в останні дні грудня

10:24 16 Грудня 2021

На вулиці Бориславській тривають роботи із облаштування нового приміщення надання адміністративних послуг «Дія Центр». Хід ремонтних робіт та їхні темпи систематично моніторить міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Як поінформував замовник робіт, керівник «Управління капітального будівництва» Василь Бохонок, на даному об’єкті усі будівельні роботи -завершено. Триває процес облаштування приміщення всередині, його прибирають та встановлюють меблі і техніку.

На першому поверсі «Дія Центру» меблі для роботи уже завезено. Підвозимо техніку та інше необхідне обладнання. Інтенсивно тривають роботи із налагодження зв’язку в новому пиміщенні, інтернету, підключення системи «Електронна черга» тощо, – повідомив Василь Бохонок.

За твердженнями замовника робіт – найімовірніше «Дія Центр» у Дрогобичі офіційно відкриють в останніх числах грудня.

Маємо гарний досвід роботи ЦНАПу. Як бачимо, адміністративні послуги надаються на досить високому рівні. Тепер ми працюємо над завданням, щоб звести всі послуги, у тому числі й комунальні, в єдиному місці – новому «Дія Центрі». Нам важливо, щоб бюрократичні процедури не обтяжували громадян і не завдавали їм зайвого клопоту. Ми живемо в епоху цифровізації, тому ці процеси мають мінімізувати час та процедуру отримання послуги нашими мешканцями. Сподіваюся, що так і буде з відкриття оновленого «Дія Центру» у нашому місті, – прокоментував Тарас Кучма.

Додамо, за проектом «Дія Центру», на 1-му поверсі споруди буде розташовано рецепцію та зал очікування з дитячою зоною, зал обслуговування абонентів (фронт-офіс), громадську приймальню (бек-офіс), систему електронної черги та паспортні послуги. На 2-у поверсі розмістять два конференц зали, зал для коворкінгу та технічні приміщення. «Дія Центр» – відповідатиме вимогам інклюзивності, тут перебачать безперешкодний доступ з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Перейти до вмісту