Нова бруківка та благоустрій: на території ліцею №1 завершили ремонтні роботи

13:00 22 Квітня 2022

Наприкінці березня біля ліцею №1 стартували ремонтні роботи з облаштування тротуару на вулиці Сагайдачного. Роботи з облаштування цієї території були заплановані Департаментом міського господарства, однак, через війну в країні, вони розпочались пізніше.

«Війна внесла свої корективи у звичний план робіт. Але роботи таки вдалось виконати. Швидко та якісно. Протягом місяця було приведено територію до належного стану – викладено бруківку та встановлено новий паркан. Це не лише благоустрій, це – безпека, адже раніше наш заклад від дороги відділяв лише шматок старого паркана» – згадує директорка ліцею №1 Леся Терлецька.

Окрім робіт, виконаних Департаментом міського господарства, силами самого ліцею було промальовано розмітку та проведено підготовку ділянки, яку планують використати під висадку зелених насаджень. Окрім декоративної місії, їх завдання – зміцнити та укріпити схил, адже будівля школи розташована нижче рівня дороги.

«Зараз у нас війна, але ми щиро віримо у нашу перемогу. Тому маємо ідеї подальшого благоустрою території та плануємо облаштувати своєрідну алею Слави – висадивши тут декоративні кущі» – розповідає Леся Терлецька.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року біля ліцею №1 було проведено роботи із облаштування дренажної системи, а також системи водовідведення центральної та бокової стін навчальної установи. Роботи були надзвичайно важливі для закладу, адже раніше в підвальних приміщеннях установи часто збиралась вода.

Перейти до вмісту