Не зраджують традиціям: від початку війни у пологовий будинок міста відвезли понад 300 пакунків із речами першої необхідності для малечі

14:54 16 Листопада 2022

З початком повномасштабного вторгнення росії на українські землі, у Дрогобичі зародилась добра традиція — вітати породіль із народженням дитини. Так, 16 листопада очільник громади Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко здійснили черговий візит до медичної установи міста, щоб привітати матусь та вручити символічні подарунки, необхідні в перші дні життя.

За останній тиждень дрогобицька громада поповнилась двома новими мешканцями — у пологовому будинку міста на світ з’явилось двоє хлопчиків.

У нашому місті зародилась дуже гарна традиція, яку ми хочемо підтримувати і надалі. Щотижня ми намагаємось навідуватись в пологовий будинок, щоб привітати вас та поспілкуватись. У нас усіх одне бажання — мир в Україні та перемога наших військових. Бажаю вам здоров’я, спокою, щастя від материнства, а вашим дітям — зростати під мирним українським небом та ніколи не чути звуків ракет, — привітав породіль Тарас Кучма.

Окрім привітань, очільник громади вручив кожній породіллі пакунок з необхідними речами для матерів та малюків. У пакети кладуть дитячий одяг, пляшечки, суміші, підгузки, рушнички, забавки тощо. Такі пакунки вирішили формувати з перших днів війни, щоб підтримати та допомогти новоствореним сім’ям. Відтак, з початку акції, а це 16 березня, у пологовий будинок міста відвезли понад 300 таких наборів.

Перейти до вмісту