«Нехай ваші діти не знають, що таке війна», – Тарас Кучма відвідав породіль Дрогобицького пологового будинку

13:30 28 Квітня 2022

У Дрогобичі склалася традиція щотижня відвідувати породіль та вручати їм пакунки із необхідними речами та засобами гігієни, як для малечі так і для матерів. 28 квітня міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівником відділу охорони здоров’я ДМР Володимиром Чубою та начальницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко відвідали новонароджених. За останні сім днів у місті Котермака світ побачили 9 малюків, із них 2 діток із числа вимушено переміщених осіб. 7 малюків – місцевих.

Кожній матусі керманич вручив пакунки із речами першої необхідності. Породіллі дякували за турботу та належний медичний супровід. Особливо слова вдячності лунали від матерів, які прибули в Дрогобич із міст, які нині обстрілює та руйнує окупант. Це Дніпро та Одеса.

Бажаю вам одного – міцного здоров’я та щоб ваші діти ніколи не знали, що таке війна. Дрогобич відкритий для Вас, тож почувайте себе як вдома та перебувайте тут стільки, скільки необхідно,– звернувся до матерів із зон активних бойових дій Тарас Кучма.

Додамо, із 24 лютого в КНП «Дрогобицький пологовий будинок» на світ з’явилося 155 малюків, із них 38 діток – з числа внутрішньо переміщених осіб.

Перейти до вмісту