Незважаючи на пориви вітру, комунальники приступають до ремонту зірваних з будинків дахів

10:31 11 Лютого 2020

Починаючи з вчорашнього ранку комунальники спільно з надзвичайниками ліквідовують наслідки шквального вітру, який повалив дерева, зірвав з житлових будинків та освітніх установ дахи, спричинив обриви ліній електромережі, через що значна частина міста залишилась без електропостачання.

У понеділок, 10 лютого, як повідомляють у відділі надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ДМР, комунальні служби очищували територію міста від повалених дерев. Так, на території лікарняного містечка, що на вул. А. Шептицького, розрізали та забрали 7 дерев, а також на вул. М. Грушевського. Сьогодні забиратимуть повалені дерева з вул. Стрийської та В. Чорновола.

За оперативною інформацією, Дрогобицький РЕМ працює у посиленому режимі. Аби відновити електропостачання у домівках дрогобичан працює 6 бригад. Станом на ранок вівторка без електропостачання залишається значна кількість будинків.

Оскільки сьогодні пориви вітру є меншими, аніж вчора, то комунальники приступають до ремонту дахів на пошкоджених будинках. Вчора, згідно з правилами техніки безпеки, проводити такі роботи було небезпечно для самих фахівців комунальних підприємств. Як зазначають у КП «Управитель ЖЕО», ремонтуватимуть дахи впродовж кількох днів.

Закликаємо мешканців та гостей міста бути обережними та дотримуватися правил безпеки.

«Гарячі лінії» комунальних підприємств та служб оперативного реагування.

Перейти до вмісту