Незалежності – 30! Громада Рихтич пронесла кілька метрове знамено вулицями села

16:03 22 Серпня 2021

Ювілейну річниці Незалежності України кожен населений пункт Дрогобицької територіальної громади намагається відзначити оригінально. Так мешканці Рихтич у переддень величної ходи, яка пройде 23 серпня о 18.00год. вулицями Дрогобича, вирішили аналогічне патріотичне дійство організувати в рідному населеному пункті. Прикрасивши вулиці та установи села національною символікою і державними стягами, мешканці Рихтич спільно із сільським головою Володимиром Ченчиком зорганізували масову ходу із кілька метровим стягом вулицями села. До патріотичного дійства долучилися міський голова Тарас Кучма, заступник Андрій Ковч та начальниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Поблагословив присутніх парох місцевого храму. Відтак із кількаметровим синьо-жовтим знаменом люди вирушили від Костелу до Народного дому Рихтич. До величної ходи із державним прапором долучилися як діти та молодь так і люди похилого віку. В національних одностроях та під вигуки «Слава України! Героям Слава! » національних стяг гордо пронесли через селище.

Мешканці Рихтич зауважують – такі дійства згуртовують їх в одну велику патріотичну родину. А ще людям важливо відчувати себе невід’ємною частиною Дрогобицької ТГ. Тому пообіцяли в не менш чисельному складі прибути завтра на запрошення Тараса Кучми в Дрогобич та долучитися до масової ходи із державним прапором вулицями міста Котермака.

Перейти до вмісту