Недоліки в роботі закладу освіти усунули – керівництво міста вчергове проінспектувало Добрівлянський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступеня

13:55 21 Жовтня 2021

Днями міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівником відділу освіти Петром Шев’яком та старостою округу Іваном Карпінським проінспектували школу в Добрівлянах. Перед стартом цьогорічного навчального року Тарас Кучма побував в Добрівлянах та виявив ряд недоліків в роботі навчальної установи, зокрема: проблеми із ремонтами, точніше їхньою відсутністю в шкільних приміщеннях та коридорах, освітленням кабінетів тощо. Керівництву закладу було вказано на недопрацювання та дано час на їх усунення.

Зрушень та позитивних змін вдалося досягнути. Як повідомив керівник відділу освіти Петро Шев’як – у школі пофарбували коридори, замінили освітлення в класних кімнатах, поремонтували деякі кабінети, підготували дрова на опалювальний сезон.

Додамо, міський голова Тарас Кучма від початку осені інспектує навчальні заклади Дрогобича та територіальної громади, вивчає проблеми шкіл та спільно із адміністрацією освітніх установ шукає шляхи їх подолання.

 

 

Перейти до вмісту