На території Ліцею №3 встановлять дитячий майданчик, отриманий від партнерів з Німеччини

11:02 10 Січня 2023

Новий дитячий майданчик, шкільні меблі та генератори – таку підтримку від міжнародних партнерів із Німеччини отримав Дрогобич під кінець грудня. Необхідний гуманітарний вантаж в Україну доправили завдяки проекту Giz «Improving civil protection in municipal partnerships with Ukraine» у партнерстві з Engagemnt Global. Допомогу профінансувало Федеральне міністерство економічного співробітництва і розвитку.

За словами керівника відділу освіти Віталія Вовківа – гуманітарна підтримка об’єднує в собі два пакети допомоги — шкільний та пакет по генераторах для комунальної сфери. Що стосується шкільного пакету допомоги то у Дрогобич прибув майданчик для дитячих активностей, а також 3 комплекти шкільних меблів. Кожен комплект включає – стіл та крісло для вчителя, подвійні шкільні парти – 13 шт., а також учнівські крісла – 26 шт.

За твердженнями Віталія Вовківа – комплекти шкільних меблів розподілили між трьома навчальними закладами міста – Гімназією №8, Ліцеєм №4 та Ліцеєм №16. Також в межах проекту підтримки – в місто Котермака скерували і мультимедійне обладнання, яке розподілили між двома навчальними закладами – Ліцеєм №3 та Ліцеєм №16.

Що стосується дитячого ігрового майданчика то його скеровують у Ліцей №3 імені В’ячеслава Чорновола. Як стверджує Віталій Вовків – майданчик для активностей та здорового дозвілля дітей, який включає в себе гірку, гойдалки, турніки та інші забавки планують встановити до кінця січня.

Майданчик постане позаду навчальної установи, зі сторони Парку культури та відпочинку. Там буде здійснено заміну старої загорожі на нову та встановлено хвіртку. Це означає, що усі бажаючі матимуть змогу зайти на територію із дітьми та користуватись новим ігровим майданчиком. Тому щиро дякуємо нашим іноземним партнерам за таку потрібну та корисну допомогу у час війни, – підкреслив Віталій Вовків.

Перейти до вмісту