На Площі Ринок продовжують оновлювати фасади центральних будівель

11:17 3 Листопада 2022

Як і було обіцяно комунальниками, на центральній Площі Ринок цьогоріч продовжили поточний ремонт фасадів. Роботами охоплено західну частину будівель, зокрема, будинки №26, 27 та 31. По останньому, наразі, тривають тендерні процедури.

Фасади будівель №26 та 27 реконструює ТзОВ «Грін-Пласт». Як повідомив керівник Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак – роботи стартували 24 жовтня. Вони триватимуть у кілька етапів. В підсумку – фасади будівель, які сьогодні у риштуванні, буде відремонтовано та пофарбовано в пастельні кольори. На продовженні ремонтних робіт наголошував і міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Ремонт решти фасадів на площі Ринок – це наш обов’язок, адже це головне обличчя міста. Тим паче до Дрогобича приїжджають не лише іноземні делегацій, а й численні туристичні групи та особи з числа ВПО, які через війну змушені були покинути рідні оселі. Самі дрогобичани також вболівають за своє місто та хочуть бачити його охайним та чепурним. Тож спільно робимо наше місто затишним, – зазначив Тарас Кучма.

Окрім оновлення фасадів на центральній площі Дрогобича, за твердженнями Ростислава Пошивака, цьогоріч буде здійснено і реконструкцію фасаду будівлі на вулиці Ковальській, 9.

Відповідно до затвердженого плану відділу архітектури та містобудування, фасади будинків на площі Ринок, які нині ремонтують, пофарбують у теплі пастельні кольори.

Додамо, минулого року за ініціативи влади міста вдалось оновити частину фасадів на Площі Ринок, а відтак і пофарбувати дахи на них. Ідея оновити зовнішній вигляд будинків виникла після капітальної реконструкції площі Ринок та замощення її бруківкою.

Перейти до вмісту