На Миколая дрогобицькі дітки, які звернулись на «гарячу лінію», отримали омріяні подарунки

23:01 19 Грудня 2019

День Святого Миколая — це найочікуваніше свято малечі, адже у цей день збуваються ледь не найзаповітніші мрії дітей, які вони можуть забажати у своєму малечому віці.

Однак отримати омріяні подарунки, солодощі, мандаринки та й наквіть необхідний теплий одяг може далеко не кожна дитина. Причина цьому — брак коштів.

Саме для цього на інтернет-порталі Дрогобицької міської ради функціонувала «гаряча лінія» Святого Миколая для дітей, сім`ї яких перебувають у скрутних життєвих обставинах.

Звернувшись на адресу «гарячої лінії» Святого Миколая, дітки мали можливість попросити у Чудотворця подарунки.

Ініціатором цієї ідеї вже другий рік поспіль виступив міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Підтримали ідею службовці міської ради, а також окремі депутати Дрогобицької міської ради, зокрема Володимир Бернадович, Степан Настьошин, Олег Майданюк, Олена Жуковська, Роман Шагала, Орест Скірко, Андрій Шевкенич та інші, які взяли на себе фінансові витрати на придбання подарунків для діток.

“У нашому місті, на жаль, є багато дітей, сім’ї яких живуть поза межею бідності, перебувають у складних життєвих обставинах чи кризовій ситуації. Ці діти часто не мають не лишень іграшок, а й одягу, шкільного приладдя, повноцінного харчування. Однак, діти завжди вірять і чекають дива. Цим символічним днем, коли дива трапляються є день Святого Миколая. Кожна дитина сподівається на омріяний та довгоочікуваний подарунок”, – каже очільник міста.

Відтак у четвер, 19 грудня, домівки дітей, які звернулися на «гарячу лінію» Святого Миколая, написавши листи, наповнились подарунками.

Привітати дітей, які цього справді потребують, завітав міський голова Дрогобича Тарас Кучма разом із заступником Володимиром Коцюбою.

Подарували дітям омріяні мобільні телефони, планшети, велосипеди, побудову хімію та засоби гігієни, канцелярські товари, іграшки, теплі речі і, звичайно ж, святкові цукерки, мандаринки та багато іншого.

Серед таких діток були ті, в яких від важкої хвороби помер один з батьків або ж сім`я яких перебуває у скрутному фінансовому становищі, живучи у квартирі відключеній від системи опалення, а також по 5 чи 6 осіб у одній кімнаті.

Під час привітань посадовці наголошували дітлахам, що треба щиро вірити і бажання обов’язково здійсниться, а ще бути чемними, слухати батьків та гарно вчитися.

Перейти до вмісту