На зустріч із Чудотворцем: у Дрогобичі відкриють резиденцію Миколая

15:35 2 Грудня 2021

Час див та магії уже поруч – Дрогобич в останніх приготуваннях до циклу різдвяних-новорічні свят. Серед них одним із найулюбленіших для дітвори є свято Миколая. Малеча чекає зустрічі із чудотворцем, пише листи до Святого та сподівається на диво. Подарувати дітям казку та огорнути їх магією вирішили в Управлінні культури та розвитку туризму: цьогоріч у вежі дзвіниці костелу Святого Варфоломія розгорнуть Резиденцію Чудотворця.

Як розповіла керівник відділу туризму, промоції та креативних індустрій Яна Коник – Резиденція функціонуватиме 18 та 19 грудня. Поспілкуватися із Святим зможуть усі бажаючі та розповісти йому про свої хороші вчинки, а також зробити світлину із Чудотворцем.

Безпосередньо 18 грудня на зустріч із Миколаєм будуть запрошені діти та родини, які візьмуть участь у сімейному квесті до Миколая, який ми готуємо. Квест стартує о 12:00 год із Міської бібліотеки імені В. Чорновола. Будемо раді бачити родини, в яких є діти віком 1-4 класу, щоб спільно провести на позитиві святковий час. Участь у квесті – безкоштовна, – повідомила Яна Коник.

19 грудня піднятися у Резиденцію Миколая та поспілкуватися із Чудотворцем зможуть усі бажаючі.

Діти матимуть можливість отримати солодкі дарунки від Чудотворця та розповісти підготовлені вірші. В Резиденції буде облаштовано фотозону, поруч із Миколаєм будуть аніматори – тож святковий настрій діткам гарантуємо, – наголосила Яна Коник.

Окрім цього, у Дрогобичі зустріч із Миколаєм проходитиме у Народному домі імені І. Франка – деталі будуть згодом. Також функціонуватиме Резиденція Миколая в «Домі Самарянина».

Додамо, зареєструватися на сімейний квест 18 грудня по завершенні якого учасників очікуватиме зустріч із Чудотворцем у вежі дзвіниці костелу можна за посиланням
https://forms.gle/8Uz6oGJobKLHt64H6

Також зазначимо, що вже від завтра запрацює «Гаряча лінія» Святого Миколая, яку з року в рік організовують у міській раді з ініціативи очільника громади Тараса Кучми. Деталі згодом.

Перейти до вмісту