На вулиці Шолом-Алейхема стає зеленіше

16:51 12 Серпня 2020

На вулиці Шолом-Алейхема розпочали облаштовувати зелені зони.

Як повідомляють у Департаменті міського господарства, загалом висадять 30 зелених насаджень – кущів та дерев.

Раніше вулицю Шолом_Алейхема забрукували. Тут облаштували пішохідні зони та паркомісця. Унікальність цієї вулиці полягає в тому, що ця вулиця у будні дні слугуватиме парковкою, а у вихідні – пішохідною зоною.

З елементів благоустрою тут встановили обмежувальні стовпці, сміттєві урни. Невдовзі встановлять лавки та вуличну ілюмінацію.

Як триває хід робіт, перевірив міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Міський очільник поспілкувався не лише з працівниками, які виконують ремонті роботи, а й з мешканцями будинку.

«Найперше скажу, що нам вдалося реалізувати черговий масштабний проект. Мало хто вірив, що цей задум вдасться. Дякую всім, хто брав участь у публічних консультаціях, хто яро вболів за цю ідею. Після багатьох перипетій, сьогодні маємо задоволених мешканців цієї вулиці. Нам вдалося перенести торговицю на вулицю Володимира Великого. Всі пам’ятаємо який був спротив. А нині, впевнений, самі ж підприємці теж тільки раді, адже нова локація є не менш прибутковою. Унікальність цієї вулиці полягає в тому, що це вулиця-трансформер. Переконаний, що у вихідні тут буде гамірно від дитячих веселощів», – прокоментував Тарас Кучма.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вулиці Шолом-Алейхема розпочали на початку весни. Досі на цій вулиці вирувала торгівля з «шансів» та бусів.

Перейти до вмісту