На вулиці Стуса тривають капітальні роботи із заміни центрального водогону та ремонту дороги – її замостять бруківкою

17:42 17 Листопада 2021

Про це повідомив заступник міського голови Дрогобича з комунальних питань Роман Москалик. Роботи на Стуса стартували два тижні тому. Кінцевим етапом робіт буде замощення бруківкою вулиці Стуса. Виконавцем робіт є ТОВ «Брати», компанія виграла тендер на ремонтні роботи та понизила ціну на їхню вартість на 900 тис. грн. Відтак загальна вартість робіт, які включають в себе і заміну центрального водогону, в кінцевому результаті складає 4 млн. 600 тис. грн.

За ці кошти підрядник зобов’язався виконати роботи в два етапи: найперше на вулиці Стуса здійснюють заміну центрального водогону, оскільки старий був зношений та протікав. Окрім центрального водогону буде проведено заміну індивідуальних водопровідних мереж, які йдуть до житлових будинків на цій вулиці, – роз’яснив Роман Москалик.

Наступним етапом робіт буде замощення даної ділянки дороги бруківкою та встановлення бордюрів – резюмує Роман Москалик. За попередніми прогнозами шляхоремонтників – роботи на вулиці Стуса мають фінішувати до середини грудня. Також на оновленій дорозі буде здійснено заміну колодязів та засувок.

Перейти до вмісту