На вулиці Сагайдачного планують висадити алею кленів Глобозум: як замовити послугу висадки іменного дерева?

11:28 24 Лютого 2023

Дільниця зеленого господарства КП «Служба муніципального управління» продовжує проводити заходи з озеленення міста та території громади і систематично висаджує в центрі та мікрорайонах нові зелені насадження.

На вулиці Сагайдачного тривають роботи з облаштування тротуарів та оновлення пішохідних зон. З метою проведення робіт та брукування тротуару, комунальниками було видалено 12 старих дерев. Після брукування пішохідної зони на вулиці Сагайдачного планують висадити нові зелені насадження. Комунальники планують збільшити кількість дерев на цій вулиці.

У планах Дільниці зеленого господарства – висадити на вулиці Сагайдачного алею кленів Глобозум. Ці дерева мають симетричну кулеподібну крону та високу декоративну цінність. До озеленення вулиці можуть долучитись всі охочі.

Висадку дерев ми плануємо провести весною. Тож зараз приймаємо заявки від охочих долучитись та нагадуємо, що в нас можна замовити послугу висадки іменного дерева. Його можна подарувати дитині чи присвятити будь-якій дорогій вам людині, при цьому зробивши добру справу для міста, яке поповниться красивими зеленими насадженнями, – наголошує керівниця Дільниці зеленого господарства Наталя Пилипів.

Нагадуємо, комунальники проводять акції висадки дерев як самостійно, так і спільно з активними мешканцями та екоактивістами. Відтак радо вітають ініціативи людей, які хочуть долучитись до озеленення рідного міста, передають для висадки молоді саджанці, звертаються з ініціативами висадки іменного дерева, чи замовляють послуги кронування старих дерев.

У Дільницю зеленого господарства КП «СМУ» можна звертатись за номерами телефонів: 3-71-25, 3-79-27, 067-313-18-76 (Наталя Пилипів).

Перейти до вмісту