На вулиці М. Шашкевича проводять підключення нового водопроводу до загальної системи водопостачання

12:58 22 Січня 2020

На вулиці Маркіяна Шашкевича тривають капітальні ремонтні роботи дорожнього покриття. У частині виконання робіт також передбачено заміну водопроводу.

Про виконання робіт станом на середу, 22 січня, повідомив керівник КП “Дрогобичводоканал” Роман Шагала.

За словами посадовця, сьогодні відбувається підключення нового водопроводу, який проклали днями раніше, до загальної системи водопостачання. Для виконання цих робіт довелося призупинити водопостачання мешканцям 40 вуличок та провулків. До 16:00, як раніше анонсували в адміністрації КП “Дрогобичводоканал”, водопостачання буде відновлено.

“На 12:00 ми практично виконали заплановані роботи з перепідключення новозбудованої водопровідної мережі до діючих мереж. Складність робіт полягала в тому, що вулиця М. Шашкевича знаходиться геодезично в нижчій точці у відношенні до вулиці Горішня Брама та площі Ринок. Було припинено водопостачання на 40 вуличках та провулках, щоб виконати ці роботи. Наступним етапом буде здійснення підрядною організацією перепідключення більше споживачів до новозбудованої водопровідної мережі. Таким чином нові водомережі дадуть змогу якісно експлуатувати дорожнє покриття, капітальний ремонт якого заплановано на цій вулиці”, — прокоментував Роман Шагала.

Ремонтні роботи на вулиці М. Шашкевича.Про заміну вуличної водопровідної мережі, – начальник КП "Дрогобичводоканал" Роман Шагала

Опубліковано Дрогобицька міська рада Середа, 22 січня 2020 р.

 

Перейти до вмісту