На вулиці Володимира Великого у вівторок буде обмежено рух транспорту: там прокладають нову теплотрасу

10:39 12 Вересня 2022

У зв’язку із монтажними роботами нової теплотраси на вулиці В.Великого – 13 вересня буде тимчасово обмежено рух транспорту поблизу ринку «Володар». Як повідомили в КП «Дрогобичтеплоенерго» – об’їзд ділянки дороги, що буде охоплена земляними роботами, слід здійснювати по вулиці В. Винниченка та М. Грушевського. Рух транспорту в ділянці прокладання теплотраси на вулиці В.Великого буде перекрито із 8:30 до 15:00 год.

Що стосується руху громадського транспорту – то він також частково буде обмежений. Зокрема автобус №1 (вул.Г.Брама-Центр-Є.Коновальця) здійснюватиме свій маршрут в об’їзд такими вулицями: В.Великого, В. Винниченка, Грушевського, Чапельського, Є. Коновальця. Без заїзду на вулицю Гончара.

Аналогічно із автобусом №4 (Залізничний вокзал-район Млинки) – громадський транспорт виконуватиме свій маршрут вулицями: Площа Злуки, В.Великого, Чапельського, Грушевського, В.Винниченка, В.Великого.

Як розповів керівник КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігор Хом’як – нова теплотраса дозволить перевести частину будинків у мікрорайоні М. Грушевського та В. Великого (район школи №14) на споживання тепла від нового твердопаливного котла, який встановлюють в котельні по вулиці Індустріальна.

Новий котел дозволить зменшити обсяги використання голубого палива, з постачанням якого цього опалювального сезону можуть бути проблеми.

За словами Ігоря Хом’яка – ще минулої зими підприємство розпочало процес переходу котелень міста на котли, які виробляють тепло в результаті спалювання деревної тріски. Перші два котли встановили в котельні на вулиці Індустріальна. Потужність котлів – 1,5 МВт кожного, вони забезпечили повний перехід на альтернативне споживання тепла мікрорайону Є. Коновальця, частини вулиці М. Грушевського і В. Великого.

До нового котла будується нова теплотраса, завдяки якій теплопостачання, яке продукується альтернативним видом палива, постачатиметься у мікрорайони – В. Великого та М. Грушевського. Щодо старої котельні, то її поетапно буде виведено з експлуатації. У водіїв просимо вибачення за тимчасові незручності, – наголошує Ігор Хом’як.

Перейти до вмісту