«Наша громада поповнюється новими мешканцями», – Тарас Кучма привітав породіль із поповненням у їхніх родинах

14:57 11 Травня 2022

11 травня міський голова Дрогобича спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко, за традицією, відвідали Дрогобицький пологовий будинок. За останній тиждень в медичній установі на світ з’явилося вісім малюків. Із них – троє з числа внутрішньо переміщених осіб: це двоє хлопчиків та одна дівчинка.

Усім мамам, які зі своїми малюками перебувають у дрогобицькому пологовому будинку, Тарас Кучма вручив корисні пакунки – одяг для новонароджених, засоби гігієни, дитяче харчування та забавки для малюків, а також теплі коцики.

Як розповіли медики – дехто з породіль уже готується до виписки, декого не так давно перевели з пологової зали – однак усі з посмішкою та теплом прийняли дарунки від очільника громади. Особливо зворушеними були жінки переселенки з Дніпра, Харкова та Лозового (Харківської області).

Кожній породіллі керманич побажав міцного здоров’я, миру і легкого материнства.

Через військову агресію ви були змушені покинути свої рідні домівки, відтак у Дрогобичі на світ з’явилися ваші малюки. Пам’ятайте – тут ви у безпеці. Ми радіємо, що наша громада поповнюється новими мешканцями. Щиро хочу та бажаю, щоб ваші діти більше ніколи не знали, що таке війна та жили і зростали у мирній і квітучій країні, – бажав матерям Тарас Кучма.

Перейти до вмісту