Напрацювання векторів розвитку освіти: Тарас Кучма здійснив робочий візит до Ліцею №16 та Гімназії №17

16:24 10 Листопада 2022

Днями міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівник відділу освіти Віталій Вовків здійснили робочий візит до Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича та Гімназії №17, де поспілкувались з керівниками та педагогічними колективами навчальних закладів.

Такі зустрічі посадовці проводять у зв’язку з настанням зимового періоду, стартом  цьогорічного опалювального сезону та новими викликами, що пов’язані з організацією очного навчання в умовах війни.

Також під час робочих візитів очільник громади обговорив з освітянами та керівниками установ Наталією Чайковською та Ярославом Гевком стан справ та подальші плани розвитку їхніх закладів освіти. Вели мову  і про ситуацію щодо інформаційної війни, російської пропаганди на місцях та варіанти її протидії, про важливість освіти в час війни.

Ваші навчальні заклади зробили великий крок у розвитку за останні роки. Що адміністрація шкіл, що колективи щиро живуть своєю справою та намагаються лише вдосконалюватись і це помітно. Зараз нам потрібно спільно напрацювати вектори вашого подальшого розвитку і розставити пріоритети. Сподіваюсь, що на наступних наших зустрічах ми зможемо окреслити план, за яким будемо рухатись та перетворювати ваші навчальні заклади у ще прогресивніші та комфортні для школярів, — звернувся до освітян Тарас Кучма.

Також, педагогічний колектив Ліцею №16 порушив питання реконструкції стадіону біля їхньої навчальної установи, адаптуючи його для комфортного заняття різними видами спорту.

Окрім цього, очільник громади відзначив колективи освітніх закладів за їхній вклад у підтримці та поселені внутрішньо переміщених осіб.

Кожен з вас доклав колосальних зусиль, щоб належно прийняти та створити цим людям, які потерпіли від обстрілів, максимально комфортні умови. Ви приносили їжу, одяг, готували та робили все, щоб вони почували себе у безпеці, — звернувся до освітянської сім’ї Ліцею №16 та Гімназії №17 Тарас Кучма.

На завершення посадовці оглянули укриття та оновлені санвузли у Ліцеї №16 та окреслили план та теми наступних зустрічей у двох навчальних закладах.

Перейти до вмісту