“Нам Час Поговорити”: Про готовність Дрогобича відбити можливий напад коронавірусу та реформу в охороні здоров’я

8:00 29 Лютого 2020

Про готовність Дрогобича відбити можливий напад коронавірусу, про план протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби у нашому місті та про зміни у роботі медичних закладах пов’язані з втіленням у життя чергового етапу медичної реформи в Україні.

Гості ефіру: Чуба Володимир Іванович – начальник відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Задерей Оксана Петрівна – міський інфекціоніст, Андрій Коцюба Єгорович- генеральний директор КНП Дрогобицька Міська лікарня №1.

Бесіда у студії “Твоє радіо”.

«Нам час поговорити»: Про готовність Дрогобича відбити можливий напад коронавірусу, про план протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби у нашому місті та про зміни у роботі медичних закладах пов’язані з втіленням у життя чергового етапу медичної реформи в Україні. Наші гості: Чуба Володимир Іванович – начальник відділу охорони здоров'я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Задерей Оксана Петрівна- міський інфекціоніст, Андрій Коцюба Єгорович- генеральний директор КНП Дрогобицька Міська лікарня №1.

Опубліковано Твоє Радіо Пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

 

Перейти до вмісту