Наближають перемогу: представники Дрогобицької станиці Братства ОУН-УПА подякували посадовцям міста за підтримку та партнерство

9:55 18 Жовтня 2022

17 жовтня на щотижневу нараду у Дрогобицьку міську раду завітали представники місцевої станиці Братства ОУН-УПА. Зокрема, заступник станичного Дрогобицької міської станиці Братства ОУН-УПА Тарас Пащак та секретар Дрогобицької станиці Віра Полуда. Почесні гості з нагоди 80-річчя заснування ОУН-УПА підготували подячні грамоти.

За тісну і плідну співпрацю, зокрема в гуманітарному напрямку із волонтерами станиці, спрямовану на допомогу Збройним Силам України, почесними грамотами відзначили міського голову Тараса Кучму та начальника Управління соціального захисту населення Івана Терлецького.

Висловлюючи слова подяки за отриману відзнаку, Тарас Кучма зазначив, що опікуватись та допомагати ветеранам національно-визвольних змагань — це обов’язок кожного свідомого українця.

Кожен із нас у цей нелегкий час тримає свій фронт – Дрогобицька станиця спільно із волонтерами та владою міста допомагає військовим. Ви скеровуєте потрібні речі на передову, проводите благочинні заходи та акумулюєте кошти на потреби наших захисників. Тож низький Вам уклін та подяка за Вашу жертовну працю, – наголосив Тарас Кучма.

Додамо, у перші дні повномасштабного вторгнення росії на українські землі Дрогобицька станиця Братства ОУН-УПА активно долучилась до допомоги українським військовим та перерахувала з власних рахунків понад 150 тисяч гривень на потреби захисників. Як зазначив станичний Братства Тарас Метик, кошти були передбачені на будівництво пам’ятника борцям за самостійність та волю України. Однак, допомога військовим у воєнний час – важливіша. Окрім цього, волонтери Дрогобицької станиці відправили 3 автомобілі на передові позиції до захисників.

Перейти до вмісту