Міську ялинку на центральній площі Дрогобича відкриють у День Святого Миколая

16:31 29 Листопада 2019

У День Святого Миколая, 19 грудня, на оновленій площі Ринок урочисто відкриють міську ялинку. Традиційно, ялинку встановлять перед центральним входом у Ратушу.

Про це йшлося під час засідання організаційного комітету щодо відзначення Різдвяно-Новорічних свят, який відбувся 28 листопада у Дрогобицькій міській раді. Засідання оргкомітету відбулося під головуванням заступника міського голови Василя Качмара.

У ході засідання було озвучено програму Різдвяно-Новорічних заходів, які планує відділ культури та мистецтв ДМР провести у Дрогобичі та Стебнику.

Як зазначив начальник відділу культури та мистецтв ДМР Олег Яводчак, Різдвяно-Новорічні заходи у Дрогобичі та Стебнику відбуватимуться з 9 грудня 2019 року по 12 лютого 2020 року. Серед основних заходів: Андріївські вечорниці, свято Миколая, відкриття Новорічної ялинки на оновленій площі, святкування Різдва, Водохреща, регіональний фестиваль Вертепів. Також у музеях, мистецьких закладах і установах відбудуться екскурсії, майстер-класи, квести.

До організації заходів залучено низку структурних підрозділів міської ради, соціальні служби, комунальні підприємства.

Заслухавши керівників відповідних структурних підрозділів щодо пропозицій відзначення Різдвяно-Новорічних заходів у Дрогобичі та Стебнику, Василь Качмар доручив сформувати програму заходів та подати на затвердження міському голові Тарасу Кучмі. Також заступник міського голови доручив відповідальним керівникам привести упорядкувати Різдвяну шопку, оновити декорації на міській ялинці, які пошкодили минулого року хулігани, та напрацювати пропозиції щодо організації тематичного ярмарку на площі Ринок.

Детальну програму заходів буде оприлюднено згодом на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради, у соціальних мережах та ЗМІ.

Перейти до вмісту