Міський голова Тарас Кучма закликає депутатів не зривати засідання сесії міськради

14:47 11 Серпня 2020

У вівторок, 11 серпня, мало відбутися чергове засідання сесії Дрогобицької міської ради. Однак, через відсутність кворуму, сесійне засідання довелося перенести.

Виступаючи перед депутатами, Тарас Кучма спершу подякував тим, хто прибув на засідання, а відтак звернувся до представників фракцій, вплинути на дисципліну депутатів та закликав не зривати подальших сесій.

За словами міського очільника, абсолютно неприпустимо, коли напередодні було погоджено про підтримку низки вкрай важливих для громади фінансових та господарських питань, а у день сесії кворум відсутній.

Більше того, Тарас Кучма наголосив, що частина депутатів, які без поважних причин були відсутні на засіданні сесії, полюбляють систематично ігнорувати засідання, а потім виходять за трибуну і починають вимагати вирішення тих чи інших господарських або бюджетних питань. В умовах зриву сесійних засідань вирішення будь-яких питань, важливих для життєдіяльності міста, взагалі є неможливим.

У підсумку, присутні депутати, секретар ради Олег Хрущ та міський голова Тарас Кучма погодили, що 18 серпня проведуть засідання Погоджувальної ради, а 20 серпня відбудеться чергове засідання сесії, на яке винесуть всі важливі питання.

Відсутні депутати, які завчасно повідомили про об’єктивні причини відсутності на сесійному засіданні: Андрій Андрухів, Андрій Янів, Юрій Милян, Роман Курчик, Роман Шагала.

Список реєстрації депутатів на сесійне засідання 11 серпня 2020 року

Перейти до вмісту