Відділ з питань фізичної культури та спорту

Начальник відділу:
Сотрихіна Оксана Станіславівна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 317


Facebook сторінка


Телефон:
(03244) 2-32-44


E-mail:
[email protected]

[email protected]

Графік роботи:

Понеділок–Четвер
8:00 до 17:00
П’ятниця
8:00 до 15:45
Обідня перерва з
12:00 до 12:45

Участь у формуванні на території Дрогобицької міської територіальної громади державної політики з питань    фізичної культури і спорту та забезпечення її реалізації.

Забезпечення підготовки та проведення спортивних заходів, навчально-тренувальних зборів, заходів щодо участі спортсменів у спортивних змаганнях різних рівнів.

Розроблення міських комплексних і цільових програм розвитку фізичної культури і спорту та забезпечення їх реалізації.

Розроблення заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази об’єктів та споруд спортивного призначення, утримання їх у належному стані, залучення до цієї сфери інвесторів.

Сприяння розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту, визнаних в Україні.

Координація діяльності структурних підрозділів міської ради і зацікавлених організацій та кооперування коштів, спрямованих на реалізацію фізкультурно-спортивних програм.

Подає на розгляд міської ради пропозиції до проектів міських програм, планів і прогнозів щодо поліпшення стану фізичного виховання і спорту, а також фінансування та матеріально-технічного забезпечення їх реалізації.

Розробляє проекти міських програм з питань, що належать до його компетенції, та контролює їх виконання.

Організовує підготовку аналітичних матеріалів про стан та розвиток фізичної культури і спорту, проведення досліджень з цих питань.

Забезпечує формування та затвердження календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів відповідно до календарного плану спортивних заходів Дрогобицької міської територіальної громади, проведення заходів, передбачених календарними планами фізкультурно-оздоровчих  та спортивних заходів, у межах коштів, виділених на розвиток фізичної   культури і спорту.

Забезпечує своєчасний розгляд заяв, звернень і скарг громадян та вживає   заходів для усунення причин їх поступлення.

. Готує і подає у встановленому порядку статистичну звітність про стан та розвиток фізичної культури  Дрогобицької міської територіальної громади.

Залучає фізкультурно-спортивні, інші громадські та благодійні організації до виконання соціальних програм і проектів, спрямованих на розвиток фізичної культури і спорту.

Веде облік роботи, що проводиться у сфері фізичної культури і спорту.

Порушує у встановленому порядку клопотання про нагородження спортсменів, тренерів та інших категорій працівників сфери фізичної культури і спорту.

Забезпечує здійснення в межах своїх повноважень соціальний захист спортсменів, зокрема спортсменів-інвалідів, ветеранів спорту, тренерів, інших фахівців з фізичної культури і спорту.

Комплектує склад збірних команд Дрогобицької міської територіальної громади за видами спорту і забезпечує  організацію підготовки та участі спортсменів різного рівня.

Організовує роботу з підготовки спортивного резерву, координує  розвиток мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, забезпечує і  контролює організацію навчально-тренувального процесу, планує розвиток пріоритетних видів спорту.

Здійснює контроль за технічним станом та ефективністю використання фізкультурно-оздоровчих і спортивних об’єктів, що належать до комунальної власності, та відповідає за дотримання правил безпеки під час проведення масових спортивних заходів.

Сприяє створенню цільових благодійних фондів, діяльність яких спрямована на підтримку фізкультурно-спортивних програм, активізацію фізкультурно-спортивної роботи та спорту серед інвалідів.

Подає організаційну та консультаційно-методичну допомогу громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості, суб’єктам господарювання з питань ліцензування фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності.

Організовує та забезпечує проведення фізкультурно-спортивних заходів, що сприяють пропаганді здорового способу життя, розвитку  олімпійського та параолімпійського руху.

Здійснює контроль за використанням фінансових та матеріальних ресурсів, що виділяються з відповідних бюджетів на реалізацію програм та заходів, спрямованих на розвиток фізичної культури і спорту Дрогобицької міської територіальної громади.

Перевіряє разом з контролюючими органами та іншими структурними підрозділами міської ради стан роботи з фізичної культури і спорту в навчальних та позашкільних закладах, а також на підприємствах, в установах та організаціях усіх форм власності.

Вивчає потребу у кадрах у сфері фізичної культури і спорту, організовує підвищення її кваліфікації (також тренерів-викладачів платних груп і секцій).

Бере участь у розширенні міжнародних контактів, укладає договори та забезпечує їх реалізацію, координує участь спортсменів, тренерів та команд у міжнародних взаємообмінах спортивними делегаціями.

Виконує інші функції відповідно до покладених на нього завдань.

Начальник відділу – Сотрихіна Оксана Станіславівна

Головний спеціаліст – Криницька Ірина Романівна

Відділ з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради  є структурним підрозділом Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету  Дрогобицької міської ради.

Відділ  підзвітний та підконтрольний міській раді, підпорядкований
виконавчому комітету міської ради, міському голові і  заступникові міського голови з гуманітарних та соціальних питань та начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, а також управлінню фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації в частині делегованих повноважень.

Біографічна довідка Керівника

Сотрихіна Оксана Станіславівна.

Число, місяць, рік народження: 24 січня 1979 року.

Місце народження: Україна, Львівська область, Дрогобицький район,

м.Дрогобич.

Громадянство: громадянин України.

Одружена.

Чоловік: Сотрихін Володимир Олексійович.

Донька: Сотрихіна Роксолана Володимирівна.

З 1981р. до 2001р. проживала в м.Дебальцеве, Донецької області.

З 2001р. проживаю в м.Дрогобич, Львівська область.

1996р.- закінчила Дебальцевську загальноосвітню школу № 3.

1996р.-2002р. – навчалася у Слов’янському державному педагогічному університеті, Донецька область.

Освіта: вища педагогічна (СДПУ), спеціальність: фізична культура та валеологія.

2003р.- тренер-викладач Дрогобицька ДЮСШ «Синевир».

З 2006р. – засновник та президент федерації ушу Львівської області.

З 2008р.- суддя міжнародної категорії з ушу, голова національної колегії суддів.

2004-2018р.- викладач кафедри фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету ім.І.Франка.

2018-2021рр. – заступник директора з навчально-тренувальної роботи Дрогобицької ДЮСШ ім.І.Боберського.

Адреса місця проживання: Україна, Львівська область, Дрогобицький район,

м.Дрогобич

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Перейти до вмісту