Відділ сім’ї та молоді

Начальник відділу:
Пашко Олександра Юріївна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 208-210
Керівник: каб 208


Facebook сторінка


Телефон:
(03244) 2-05-84


E-mail:
[email protected]

Графік роботи:

Понеділок–Четвер
08:00 до 17:00
П’ятниця
08:00 до 15:45
Обідня перерва
12:00 до 12:45

  • Забезпечує реалізацію на території Дрогобицької міської територіальної громади державної політики з питань сімї та молоді, гендерної політики, охорони материнства та дитинства.
  • Сприяє організації оздоровлення, відпочинку і дозвілля дітей та молоді.
  • Сприяє інтелектуальному і духовному розвитку дітей та молоді, підвищенню ролі жінок у суспільстві, створенню рівних можливостей для участі жінок та чоловіків у політичному, соціальному, культурному і суспільному житті.
  • Розробляє міські комплексні і цільові програми у галузі молодіжної політики, сім’ї, та забезпечує їх реалізацію.

У напрямку молодіжної політики:

  • співпраця з молодіжними громадськими організаціями;
  • реалізація заходів у галузі молодіжної   політики;
  • підготовка  та реалізація Програм
  • Координація роботи Молодіжної   ради, «Школи лідера»,
  • документообіг та звітність.

У напрямку сімейної політики:

  • надання статусу багатодітної сім’ї ( видача та продовження посвідчень);
  • підготовка документів для присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»;
  • скерування на оздоровлення дітей пільгових категорій (сироти, позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, діти, які знаходяться на «Д» обліку,  діти, які опинилися в складних життєвих обставинах (перебувають на обліку в службі у справах дітей), діти, які є переможцями  міських та вищих рівнів змагань, олімпіад, конкурсів)
  • координація роботи у напрямку запобігання насилля в сімї  та запобігання торгівлі людьми ;
  • організація та проведення засідань Координаціних рад з питань протидії торгівлі людьми; з питань сім’ї та молоді ; міжвідомчої комісії з питань відпочинку та оздоровлення дітей;
  • Реалізація Програми «Пакунок малюка»;
  • Документообіг та звітність.

Начальник відділу -Пашко Олександра Юріївна
Головний спеціаліст – Юзефович Ірина Ігорівна
Головний спеціаліст – Дацишин Надія Михайлівна
Головний спеціаліст – Галайдіна Ірина Володимирівна
Головний спеціаліст – Самох Вікторія Олександрівна

Підрозділ підпорядкований,  заступнику міського голови з гуманітарних та соціальних питань,  Начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Біографічна довідка Керівника

Пашко Олександра Юріївна (дівоче прізвище Святовська) народилася 23 березня 1969 року в місті Бориславі Львівської області. З 1976 року до 1984 навчалася в Дрогобицькій ЗОШ №2, а з 1984 по 1986 навчалася в Дрогобицькій ЗОШ №17, яку закінчила зі срібною медаллю. В 1986 році вступила до Дрогобицького державного педагогічного інститут ім.І.Франка на філологічний факультет. В 1989 році одружилася з Пашком Ярославом Михайловичем. В 1991 році закінчила з відзнакою Дрогобицький державний педагогічний інститут.З 1991 року працювала організатором учнівської молоді в Дрогобицькій СШ №8. В 1992 році народила сина Юрія. З 1994 року прийнята на посаду спеціаліста відділу молоді та спорту Дрогобицької міської ради. В 1996 році призначена начальником відділу молоді та спорту. В 2000 році закінчила заочне навчання в аспірантурі при Дрогобицькому державному педагогічному університеті за напрямком «Теорія літератури». З 2003 року працює за сумісництвом в ЗОШ №2 на посаді вчителя зарубіжної літератури. З 2006 до 2010 року – голова громадської організації онкохворих жінок «Донна». З 2004 по 2009 рік була членом Колегії при головному управлінні у справах сім’ї, дітей та молоді Львівської ОДА. У 2015 році призначена на посаду начальника відділу молодіжної політики, сімї та спорту.
За час роботи у відділі молоді та спорту , а згодом відділі сімї, молоді та туризму проходила курси підвищення кваліфікації при Міністерстві молоді та спорту та Національній академії державного управління при Президентові України. Нагороджена грамотами міського голови, почесними грамотами Львівської обласної державної адміністрації, грамотою Львівської обласної ради, грамотами начальника обласного управління сімї та молоді ЛОДА, за роботу з особовим складом військових частин та вагомий внесок у справу розбудови Збройних Сил України в 1997році нагороджена грамотою Командуючого військами Прикарпатського військового округу генерал-лейтенанта В.Палія , грамотою Міністра молоді та спорту (1996 рік) , Подякою Кабінету Міністрів України №8637 у 2008 році.У 2018 році- Подяка Міністерства культури України .
На займаній посаді з 1996 року.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Перейти до вмісту