Добрівлянський навчально-виховний комплекс “загально-освітній навчальний заклад І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад” Дрогобицької міької ради Львівської області

Директор
Штокайло Володимир Володимирович

ЄДРПОУ

Контакти

Адреса:
вул. Шкільна, буд.14, с. Добрівляни, Дрогобицький район, Львівська область
Телефон:

E-mail:
[email protected]
Website:
https://dobrivlanskuenvk.e-schools.info

Заклад освіти ліцензований обласним управлінням освіти Львівської облдержадміністрації в липні 1997 року і визнаний таким, що має всі умови для здійснення повноцінного навчального процесу. За наслідками ліцензування йому дано статус державного закладу з правом видачі державних документів про одержання неповної та повної середньої освіти.
Рішенням Дрогобицької районної ради від 09.06.2011 № 96 заклад перейменовано з Добрівлянської СЗШ І-ІІІ ст. у Добрівлянський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад з 01.10.2011 року»
Добрівлянський НВК має власний статут і здійснює свою діяльність на його основі. Він розташований від районного центру міста Дрогобича на відстані 15 км.
Добрівлянська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. заснована в 1966 р. Знаходилася вона в типовому приміщенні, збудованому в 1935 році. У 1978 році в Добрівлянах була збудована мурована загальноосвітня середня школа. ЇЇ будинок загальною площею 18200 кв.м має автономне опалення (котельня на тверде паливо) і водопостачання.
Тут є 15 класних кімнат, де розміщені навчальні кабінети, майстерня, комп’ютерний клас, спортивний зал і бібліотека.

Біографія керівника

Штокайло Володимир Володимирович, народився 17 квітня 1987 року в місті Дрогобич Львівської області. У 2008 році отримав базову вищу освіту та здобув кваліфікацію бакалавра педагогічної освіти, вчителя історії загальноосвітньої школи другого ступеня. У 2009 році отримав повну вищу освіту та здобув кваліфікацію вчителя історії та правознавства загальноосвітньої школи другого та третього ступенів.
З вересня 2009 року по вересень 2011 року працював учителем художньої культури Ясеницької СЗШ І-ІІ ступенів та керівником гуртка Будинку учнівської творчості. Одночасно з вересня 2009 року по липень 2010 року навчався в магістратурі Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, після закінчення якої отримав повну вищу освіту та здобув кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача історії.
З вересня 2011 року по вересень 2012 року працював учителем правознавства та художньої культури Добрівлянської СЗШ І-ІІІ ступенів, а з вересня 2012 року по серпень 2018 року – директором Биківської СЗШ І-ІІ ступенів.
З серпня 2018 року до грудня 2019 року працював учителем історії та мистецтва у Добрівлянському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад»

Перейти до вмісту