Комісія по координації дорожнього руху в м. Дрогобич

Голова комісії директор департаменту міського господарства
Паутинка Андрій Ігорович

Початок функціонування комісії:

15.03.2018 р

Голова комісії – директор департаменту міського господарства;

Заступник голови комісії – заступник директора департаменту міського господарства;

Секретар комісії – Головний спеціаліст відділу з експлуатації об’єктів благоустрою.

– Директор КП «Служба муніципального управління»;

– Начальник сектору економічних ресурсів та АПК управління інвестицій та економічного розвитку;

-Представник постійної комісії ради з питань житлово-комунального; господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (за згодою);

– Представник постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (за згодою);

– Представник управління патрульної поліції у Львівській області ( за згодою).

 

Положення про комісію

Положення

про комісію по координації дорожнього руху на території

Дрогобицької міської територіальної громади

 1.Загальні положення.

 1.1 Комісія по координації дорожнього руху (далі комісія) створюється при виконкомі міської ради для вирішення оперативних і поточних питань дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади.

1.2 Комісія утворюється рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, до складу комісії входять: голова комісії, його заступник, секретар та члени комісії з представників постійної депутатської комісії, КП «Служба муніципального управління», відділу економіки.

1.3 Комісія є колегіальним органом з правом прийняття відповідних рішень шляхом голосування. Прийняті комісією рішення є рекомендаційними для виконання юридичними та фізичними особами, яких воно стосується, а також врахування в роботі міського голови та виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

1.4 Підготовка проведення засідань комісії та ведення відповідної документації покладається на департамент міського господарства.

  1. Питання, які розглядає комісія:

 2.1 Розглядає звернення, заяви, пропозиції громадян, керівників підриємств стосовно організації та покращення дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади.

2.2 Готує і виносить на розгляд виконкому міської ради пропозиції стосовно організації та покращення дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади.

2.3 Забезпечує виконання вимог Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про дорожній рух», «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт».

2.4   Розглядає питання та приймає рішення стосовно часткової зміни напрямку руху маршрутних транспортних засобів при проведенні ремонту вулично-дорожньої мережі, засобів регулювання дорожнім рухом та введення обмежень для руху транспортних засобів на окремих вулицях громади. Вносить пропозиції щодо встановлення дорожніх знаків, шлагбаумів, світлофорів та інших засобів  регулювання руху території Дрогобицької міської територіальної громади.

2.5  Розглядає та погоджує маршрути руху міських, приміських, міжміських та міжнародних автобусних маршрутів, що проходять через місто Дрогобич, а також погоджувати місця зупинки автобусів приміських маршрутів на території населених пунктів, крім автостанцій та інших (негабаритних вантажних) транспортних засобів.

  1. Порядок проведення засідань комісії та прийняття рішень:

3.1 Засідання комісії проводить її голова, а при відсутності – його заступник. Правочинним вважається засідання комісії, якщо в ньому бере участь не менше половини від загальної чисельності членів комісії.

3.2 Рішення комісії приймаються більшістю голосів від загальної кількості присутніх на засіданні. В разі рівної кількості протилежних голосів голос голови комісії вважається вирішальним.

3.3 Засідання комісії оформляється протоколом, який підписується її головою та секретарем, доводиться до всіх зацікавлених суб’єктів дорожнього руху. Засідання комісії проводиться не менше одного разу на місяць.

Протоколи комісії:

Перейти до вмісту