Місце розміщення першої лавки у формі туристичного логотипу Дрогобича оберуть самі дрогобичани: Закликаємо долучатись до голосування. ФОТО

0:00 22 Серпня 2018


У середу, 22 серпня, у Світлиці Дрогобицької Ратуші відбулася прес-конференція щодо вибору місця встановлення першої лавки, яка буде виготовлена у формі туристичного логотипу Дрогобича.

Публічна консультація відбулася за участі міського голови Дрогобича Тараса Кучми, керівника Туристично-інформаційного центру Дрогобича Ігоря Чави та журналістів.

Організатором публічної консультації виступили ВІ «Активна громада» спільно з Туристично-інформаційними центром Дрогобича.

Відтак на початку прес-конференції Ігор Чава зазначив, що станом на сьогодні проводяться роботи з виготовлення та подальшого встановлення першої лавки, яка буде виготовлена у формі туристичного логотипу міста.

Така лавка, за словами посадовця, буде встановлена вже до Дня міста Дрогобича 21 вересня, тому зараз необхідно визначитись з локацією її розміщення.

При виборі місця встановлення лавки було прийнято рішення, що визначити локацію повинні самі дрогобичани, віддавши свої голоси за найкращий, на їх думку, варіант, — зазначають організатори.

«Зараз ми на публічні консультації виносимо менш важливі питання. Проте невдовзі на такі консультації виноситимуться вагомі та значущі питання, адже тим самим ми надаємо змогу громаді долучитися до творіння свого міста та вчимо людей бути відповідальними за прийняті рішення», — наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Опісля учасниками заходу продемонстрували, які саме місця розглядають для встановлення першої лавки у формі туристичного логотипу: Біля центрального входу в Догобицьку міську раду або на площі Замкова гора.

Координатор ВІ «Активна громада» Олена Юркевич повідомила, що публічна консультація триватиме до 12 вересня 2018.

Віддати свій голос кожен має можливість за допомогою електронного сервісу «Ваша Думка», перейшовши за посиланням: vdmk.org/3065 або надіславши СМС з текстом «5038 номер відповіді» на номер 093-177-00-35.

Дрогобицька міська рада та Туристично-інформаційний центр Дрогобича запрошують дрогобичан активно брати участь у виборі локації для розміщення першої лавки у формі туристичного логотипу міста.

Перейти до вмісту